Logo-clubsportive-gif.gif

CLUBSPORTIVE

Net voor de eerste lockdown in maart 2020 begon ik als Grafisch designer bij Clubsportive, een high-end sportschool gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. 

 

Toen alle sportscholen gedwongen werden hun deuren te sluiten besloot het marketingteam van Clubsportive een ludieke actie op poten te zetten om mensen op een andere manier in beweging te krijgen. Op de Zuidas brachten zij trainers en geluidsinstallaties naar daken om bewoners vanaf hun balkon te laten bewegen. Deze actie kreeg de naam #clubsportiveontour. Dit concept is later uitgebreid naar ‘workout from anywhere’. Dit gaf mensen de kans om online lessen te volgen, zowel via Instagram live als via YouTube; gewoon vanaf je woonkamer sporten met jouw favoriete trainer. Later toen er versoepelde maatregelen kwamen, werd het vervolgens mogelijk om buiten lessen aan te bieden. De Zuidas was nu onze ‘Playground’. 

Na vier maanden mocht Clubsportive op 1 juli 2020 dan eindelijk weer haar deuren openen. Wel met gepaste maatregelen natuurlijk, dat betekende voor mij dat ik heel veel beeldmateriaal moest ontwerpen om mensen zo veilig mogelijk te laten sporten. 

 

De vervolgstap was het promoten van Clubsportive via online campagnes. Hiervoor heb ik campagne materiaal gemaakt voor de social media kanalen en de website. 

#clubsportiveontour

Outdoor workout

#clubsportiveontour

Comp 1.gif
rooftop-workout-story-ID.jpg

Re-opening

hello zuidas|spreadsheet.png

Campaign

september actie2.jpg

Foto credits: Clubsportive 

Copy: Marketingteam van Clubsportive 

Vormgeving: Eva van den Broek 

iPhone X APP workout-from-anywherekopie.
iPhone X APP.png
iPhone X Template.png

Workout from anywhere

safety-CS.png